Skip to main content

Når du skal bruge miljøvenlige print og tryk, så kan du regne med at Industriprint er i front.

Læs mere

Miljøvenlige produktionsprocesser

Hvis du leder efter et samvittighedsfuldt trykkeri der går op i miljø og kvalitet, der tilmed er dansk, så er Industriprint det rette sted. Hos Industriprint får du et trykkeri der producerer miljøvenligt og altid tænker på miljøet i vores produktionsprocesser. Når du vælger et trykkeri der er mere miljøvenlig med miljømærker og certificeringer så er du foran dine konkurrenter. Ved at vælge os som din leverandør og samarbejdspartner på dine tryksager får du:

  • Dansk kvalitet når det er bedst
  • Miljøstempling af dine tryksager

ISO 9001 (kvalitet) & ISO 14001 Miljø)

Hos Industriprint synes vi det er helt på sin plads at stille krav, vi stiller høje krav til os selv, vores leverandører og vi elsker at kunderne stiller krav til os også. Hver dag udfører vi vores arbejde med kunden i centrum og vi sætter en stor ære i at levere korrekt til den aftalte tid.

ISO 9001

Ved at være ISO 9001 certificeret sikrer vi systematik i indkøbs-, produktions- og salgsprocessen. Det er din garanti for at der altid er fokus på kvalitet fra start til slut i processen. ISO 9001 er en international standard og skal revideres en gang årligt, hvor det kontrolleres at vi overholder de fastlagte procedurer. Det er din garanti for et kontinuerligt arbejde for kvalitetsprodukter

ISO 14001

ISO 14001 er en international standard som betyder at vi er miljøbevidste i vores produktionsprocesser. Det er et redskab, der bruges til at styre, overvåge og nedbringe belastningen af miljøet, så vi alle passer på vores fælles miljø.

Læs mere om ISO 9001
Læs mere om ISO 14001

100% dansk vind energi

Hos Industriprint er vi overbeviste om at en bæredygtig produktion er den rigtige vej frem. Vi er meget stolte af vores Vind energi miljøbevis fra Scanenergi. Miljøbeviset betyder, at vi har omlagt 100% af vores el- indkøb til vedvarende og CO2 neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft. Ved at vælge VINDenergi er med til at skåne miljøet og styrke både produktionen og investeringen i miljøvenlig energi.

Med vores VINDenergi certifikat er vi med til at plante klimaskove i samarbejde med Scanenergi. I det vestjyske er der igangsat plantning af disse klimaskove hvor der bliver plantet træer og buske i forskellige højder og hastigheder for på den måde at give skovene de bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke.

Download ScanEnergi certifikat

Solceller på taget

Når vi siger at vi er bæredygtige og miljøvenlige, så underbygger vi det med konkrete handlinger. I år 2022 installerede vi solceller på taget og fik dermed en bæredygtig og uudtømmelig energikilde.

Med solcellerne på taget er vi sikret en bæredygtig og miljøvenlig produktion.

FN Verdensmål

Som dansk virksomhed med internationalt afsæt er vi bevidste om vores samfundsansvar. Vi støtter op om FN Verdensmål og arbejder på at forbedre vilkårene for alle mennesker. Vi er også klar over at vores tiltag ikke ændrer verdenssituationen over natten, men vi tager små skridt hen mod en bedre verden. Hvis vi alle sammen gør en indsats, så er sandsynligheden for at nå i mål større. Industriprint arbejder med udgangspunkt i verdensmål nr. 7, 11, 12 & 13.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og Marjorie kontakter dig!