Skip to main content

Serigrafisk tryk

Serigrafi/silketryk har sin klare berettigelse i barske miljøer, hvor der stilles store krav til holdbarhed i forhold til både farve og materiale. Med den fantastiske holdbarhed og de mange muligheder for tilpasning er serigrafi en metode, der kan bruges i mange forskellige type opgaver.

En væsentlig fordel ved serigrafi er, at den er kemikalieresistent. Så har du en opgave, der stiller store krav til holdbarhed og farvenøjagtighed, så er det klart serigrafisk tryk, du skal vælge.

Send forespørgselLæs mere

Oftest anvendes serigrafi til:

Skilte
Alarmtransfer
Etiketter
Paneler & overlays

Hvad er serigrafisk tryk?

Serigrafi er den ældste form for trykkeri (960-1279 e.kr) og stammer fra Asien. Det er en trykkemetode til fremstilling af billeder og grafik på et udvalg af materialer ved at presse blæk gennem en ramme af silkestof. Silken indeholder det ønskede motiv, imens resten af rammen er dækket af. Derfor bliver serigrafi også kaldt silketryk. Idag er det dog polyester, man bruger fremfor silke. Men metoden er den samme.

Ved selve trykningen lægges trykfarven i rammen og presses igennem motivet i silken. Herfra føres trykket ned på det valgte materiale. En træliste med gummikant (en rakel) bliver under let pres trykket frem og tilbage over silken for at sikre et fuldstændigt og skarpt tryk.

Play Video

Se video om serigrafisk tryk

Avanceret måleudstyr

Serigrafisk tryk kræver en del ekspertise for at ramme den korrekte farve og dermed få det rette visuelle udtryk. Med serigrafi/silketryk får du sikkerhed for den rigtige rene farve og CMYK-farver. Til det serigrafiske tryk bruger vi avanceret måleudstyr, der kan sikre dig den rigtige farve, uanset om vi skal ramme en Pantone, RAL, NCS eller anden tilsendt farveprøve. Farven bliver løbende målt i forhold til underlaget, den skal trykkes på.

Ekspertise
– Tag os for vores viden

– Din tryghed
– Troværdig og
professionel sparring
– Konsulentbesøg ved behov
eller teams

Kvalitet er et
must for os

– Kvalificeret rådgivning
– Fil- og farvetjek
– Opdateret maskinpark
& teknologi

Personlig og
landsdækkende kontakt

– Kvalificeret ekspertise
– Vi er til at træffe alle hverdage
– Landsdækkende forankret
Kom forbi kontoret i Aalborg

Tilstræber bæredygtig
produktion

– ISO 9001 og ISO 14001
– ClimateCalc
– Solceller
– Co2 neutral energi

Send forespørgsel

Kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel på om dit produkt skal udarbejdes i serigrafi. Så kan vi aftale et møde, hvor vi bliver klogere på dit produkt og forventninger.

Majbrit salgskonsulent