Skip to main content

50 år i serigrafiens
superliga

Vi har ca. 20 års erfaring med digitalprint og 50 års uvurderlig viden om serigrafisk tryk.

Læs mere

Fra håndværk til industriprint

Industriprint er ikke kun en erfaren leverandør af serigrafiske løsninger. Vi har ca. 20 års erfaring med digitalprint og 50 års uvurderlig viden om serigrafisk tryk – en viden, der dækker alle aspekter inden for området.

Fra valg af de helt rigtige materialer til den enkelte opgave, den optimale klæber, de bedste farver, den mest rationelle produktionsmåde etc., en proces som i sidste ende giver den ønskede kvalitet for kunden.

Fra Vesterbro Serigrafi til Industriprint

 

Vesterbro Serigrafi blev grundlagt i 1962 af maskiningeniør K.A.Hansen på Vesterbro, i centrum af Aalborg. I 1982 blev forholdene for trange og virksomheden flyttede ud til et dengang nyt industriområde i Aalborg Øst. Virksomheden voksede og flyttede i det samme område i 1985 og havde på et tidspunkt knap 40 ansatte.

Teknologien har effektiviseret branchen, så i dag har virksomheden knap 20 ansatte. Lokaleforholdene var blevet knap så tidssvarende, så i 2015 flyttede virksomheden igen. Nu til Nørresundby på Lufthavnsvej, hvor indretningen er tilrettet nutidens krav til mijlø, serigrafisk og digitalt produktionsudstyr.

Det har været en lang rejse, og udviklingen har rykket på produktionsprocesserne. Serigrafiteknikken har eksisteret i mere end 2000 år og vil sikkert fortsat eksistere, men nye teknologier er kommet til. Vi har taget konsekvensen, dels af vores nye adresse og vores samlede forretningsområde. Vi synes derfor ”Industriprint” er mere tidssvarende.

Se PDF over vores tidslinje

Fleksibilitet, dynamik
& udvikling

Mulighederne inden for serigrafi og digitalprint er utallige
– Industriprint har løsningerne.

Vores størrelse og produktionsform giver os en unik fleksibilitet til gavn for vores kunder. Vi står klar til at producere små såvel som store serier, men et er sikkert  – intet er for småt

Hos os er alle kunder vigtige, vi vil have høj kundetilfredshed.

Send forespørgsel

Kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel på om dit produkt skal udarbejdes i serigrafi. Så kan vi aftale et møde, hvor vi bliver klogere på dit produkt og forventninger.

Lufthavnsvej 8
DK-9400 Nørresundby