Skip to main content

Online videobibliotek

Velkommen til vores online videobibliotek!

I vores online videobibliotek bliver du inviteret ind i vores verden, der er skræddersyet til industrien. Hér kan du blive inspireret og opdateret på de nyeste tendenser og teknologier.

Uanset om du er en erfaren fagperson, en ivrig lærling eller bare nysgerrig efter at vide mere om Industriprint, så håber vi at vores online videobibliotek kan imødekomme dine behov. Der vil løbende komme nye videoer til.

Videoerne er ikke kun informative, de er også engagerende og lettilgængelige. Der er videoer om serigrafi, 3D og om vores engelske agent.

 

Vores video om serigrafi hos Industriprint

Vi er rigtig stolte af vores håndværk og vi nyder at dele ud af vores erfaring. Vi har arbejdet med serigrafi gennem mere end 50 år, så vi mener bestemt også, at vi har noget at have det i!

I vores dagligdag taler vi ofte med kunder om, hvorfor vi synes, at deres produkter skal udarbejdes i serigrafi. Der er mange, som ikke ved, hvilke fordele serigrafi har kontra digital print. Det er selvfølgelig en vurdering, vi laver fra gang til gang i tæt dialog med kunderne.

Selvom serigrafi er genial på mange områder, så er der også områder, hvor det digitale vælges til istedet for. Der er et hav af faktorer, der har indflydelse på, hvilke trykkemetode vi anbefaler. Eksempelvis har det stor betydning, hvor selve produktet skal bruges. Skal det sidde indenfor eller skal det bruges udenfor?

Selvom det skal sidde indenfor, så er der væsentlig forskel på, om det skal sidde på et kontor eller i en maskinhal.

Vi har lavet en video sammen med vores produktionschef Henrik Bøgebjerg, hvor vi viser de trin, der er i en serigrafi-proces. Vi tager udgangspunkt i en konkret case, hvor kunden har store krav til farvegengivelse. Skarp farvegengivelse er endnu én af serigrafiens forcer.

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende dialog om præcis dit produkt.

Monteringsvejledning

Vi får en del forespørgsler på, hvordan man monterer et klistermærke rigtigt på, så det holder. Derfor har vi lavet en video, hvor du kan se, hvilke skridt du skal tage for at få sat dit klistermærke rigtigt på. Husk, at du aldrig må bruge sprit på disse opgaver, da spritten efterlader en hinde. Der er mange, der fejlagtigt tror at sprit er vejen frem og det er vigtigt, at man vælger det rigtige middel, når man skal igang med sådan en opgave.

Vil du gerne vide mere om, hvilke klistermærker og labels vi producerer?

Læs mere her

3D-produkter

Vi elsker 3D på vores produkter og det gør vores kunder også. I denne video kan du se, hvordan processen med pålæggelse af polyurethan foregår, bedre kendt som 3D. Pålæggelsen af polyurethan er med at beskytte produktet samtidig med at produktet får et smukt skinnende ydre.

Læs mere her

Se vores nye robot

Kom med og se, hvordan vores robot arbejder. Robotten har vi købt for at optimere produktionsprocessen og dermed frigøre en medarbejder, som istedet kan koncentrere sig om de mere kompetencekrævende opgaver.

Mød vores engelske agent Paul Mitchell!

Vidste I, at vi har en engelske agent? Han har været ansat hos os i over 25 år, hvor han har en rigtig god fornemmelse for, hvad det engelske marked efterspørger. I denne video fortæller Paul Mitchell om sit arbejde for Industriprint. Paul har leveret vores produkter til mange forskellige virksomheder i UK, især til de små erhvervsdrivende.

I Danmark er vi enormt taknemmelige for vores faste og loyale kunder, der bliver ved med at vende tilbage til os. Paul fortæller, at det samme billede gør sig gældende i UK. Paul Mitchell vurderer, at det skyldes vores gode dialog med kunden, når de henvender sig med deres produkt. Paul er specialist og kan rådgive vores engelske kunder om alt mellem himmel og jord.