Skip to main content

Industriprint tilstræber bæredygtige tiltag, når det kommer til hensynet til miljøet og bæredygtighed. Vi er på en bæredygtig udvikling

Læs mere

Industriprint solceller

Bæredygtige tiltag

Hvis du er på udkig efter et trykkeri, der både producerer lokalt og altid tilstræber de bæredygtige tiltag, så er du kommet til den rette producent og leverandør. Ved at vælge et trykkeri der er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret, så er du tættere på et ansvarsfuldt trykkeri solidt placeret i den nordjyske muld. Bæredygtighed er vigtigt for os i alle vores processer.

I dagens Danmark er bæredygtige tiltag blevet et større konkurrenceparameter og vi skal selvfølgelig følge med tiden. Industriprint er på en spændende rejse hvor vi vil skabe større transparens i vores arbejde med miljø og bæredygtighed. Ved at vælge os som din producent og leverandør får du:

  • Dansk kvalitet, når det er bedst. Vi er forankret i den nordjyske muld
  • Et trykkeri i evig jagt på bæredygtige tiltag, fordi vi er ansvarlige af hensyn til vores fælles fremtid. Bæredygtighed kræver vedvarende arbejde og opmærksomhed
  • Et trykkeri, der netop er blevet certificeret i ClimateCalc

Hos os er der ingen standardpriser, alt er skræddersyet til dine behov.

Se kvalitets- og miljøpolitik

ClimateCalc som værktøj

Vi er meget fokuseret på at vælge de bæredygtige tiltag til og bryster os af kontinuerlig fokus på at tilvælge de grønne muligheder.

Vi er derfor stolte af at kunne informere om, at vi kan tilbyde vores kunder et CO2 aftryk af deres produktion hos os. Til dette formål har vi valgt ClimateCalc, som er et beregningsværktøj, der giver kunder relevant information om print og emballageproduktets samlede klimaaftryk fra Scope 1, 2 og 3. Denne viden kan bruges til at foretage klimabevidste valg, eksempelvis mindre CO2- belastende energiformer og materialer, som kan bidrage til et forbedret klimaaftryk for det pågældende produkt.

Det vil sige, at du som kunde kan målrette dit indkøb hos en ClimateCalc certificeret virksomhed som har fokus på bæredygtige tiltag. Tjek om virksomheden er certificeret på  https://www.climatecalc.eu/dk/

Se certifikat

ISO 9001 (kvalitet) & ISO 14001 (Miljø)

Hos Industriprint synes vi det er helt på sin plads at stille krav, vi stiller høje krav til os selv, vores leverandører og vi elsker at kunderne stiller krav til os også. Hver dag udfører vi vores arbejde med kunden i centrum og vi sætter en stor ære i at levere korrekt til den aftalte tid. Samtidig er bæredygtighed et vigtigt parameter for os.

ISO 9001

Ved at være ISO 9001 certificeret sikrer vi systematik i indkøbs-, produktions- og salgsprocessen. Det er din garanti for at der altid er fokus på kvalitet fra start til slut i processen. ISO 9001 er en international standard og skal revideres en gang årligt, hvor det kontrolleres at vi overholder de fastlagte procedurer. Det er din garanti for et kontinuerligt arbejde for kvalitetsprodukter

ISO 14001

ISO 14001 er en international standard som betyder at vi er miljøbevidste i vores produktionsprocesser. Det er et redskab, der bruges til at styre, overvåge og nedbringe belastningen af miljøet, så vi alle passer på vores fælles miljø. Bæredygtighed og bæredygtige tiltag ligger os meget på sinde.

ISO 9001 certifikat
ISO 14001 certifikat

Solceller på taget

Som virksomhed føler vi et stort ansvar for hensynet til vores fælles miljø og fremtid. Derfor er det os magtpåliggende at støtte aktivt op om bæredygtige tiltag. Som følge heraf installerede vi i år 2022 et stort solcelle- anlæg og fik dermed en uudtømmelig energikilde. Solcelleanlægget er placeret ovenover vores produktion.

Solcellerne på taget er klimavenlig energiproduktion, som ikke forbruger andet end den gratis energi fra solen. Evalueringen efter et år med solceller er, at vi selv bruger ca. 55 % af den strøm, som solcelleanlægget producerer. Det vil sige, at de resterende 45 % sælges videre til elnettet.

100% dansk vind energi

Hos Industriprint er vi overbeviste om, at tilstræbelserne efter en mere bæredygtig produktion er den rigtige vej frem. Vi er meget stolte af vores Vindenergi miljøbevis fra Scanenergi. Miljøbeviset betyder, at vi har omlagt 100% af vores el- indkøb til vedvarende energi fremstillet ved dansk vindkraft. Ved at vælge VINDenergi er vi med til at styrke både produktionen og investeringen i miljøvenlig energi.

Med vores VINDenergi certifikat er vi med til at plante klimaskove i samarbejde med Scanenergi. I det vestjyske er der igangsat plantning af disse klimaskove, hvor der bliver plantet træer og buske i forskellige højder og hastigheder for på den måde at give skovene de bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke.

Download ScanEnergi certifikat
verdensmaal 7

Industriprint støtter FN Verdensmål

FN Verdensmål er blevet formuleret med ambitionen om at gøre verden til et bedre sted for både mennesker og natur inden 2030.  Verdensmålene giver os nogle konkrete arbejdsredskaber til, hvordan vi kan arbejde med verdensmålene i praksis- alt sammen med det formål at tage fælles ansvar for hinanden, jorden og miljøet.

Som dansk virksomhed med internationalt afsæt er vi bevidste om vores samfundsansvar. Vi støtter op om FN Verdensmål og arbejder på at forbedre vilkårene for alle mennesker. Vi er også klar over at vores tiltag ikke ændrer verdenssituationen over natten, men vi tager små skridt hen mod en bedre verden. Hvis vi alle sammen gør en indsats, så er sandsynligheden for at nå i mål større.

 

Industriprint støtter og arbejder aktivt med mål nr. 7 som omhandler bæredygtig energi. Under mål 7 arbejder Industriprint aktivt med delmål 7.2 som siger: ” Inden 2030 skal andelen af vedvarende energi i det globale energimix øges væsentligt”

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og Marjorie kontakter dig!