Skip to main content

Klistermærker til affaldssortering

Om det er privat eller i virksomheden så opleves der til stadighed større og større krav til korrekt affaldssortering. Det er kun ganske få år siden, at al affald røg usorteret ud som brændbart affald. I dag er vi blevet klogere på at meget affald kan genbruges og derfor er det vigtigt at affaldet sorteres korrekt hvor det opstår, uagtet om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Når du affaldssortere korrekt er vi med til at passe på jordens ressourcer.

Der arbejdes i udgangspunktet med to udgaver af affaldssorterings klistermærker, hvilket afhænger af om de skal sidde udenfor eller indenfor. Læs mere om hvornår du skal vælge den ene eller den anden udgave her

Se mulighederHør mere
Års erfaring
UL-Godkendte
Henvendt B2B
Tilstræber bæredygtig produktion

Muligheder

Standard affaldssorterings klistermærker (indendørs)

Bestil klistermærker til affaldssortering til indendørs brug hos Industriprint, så er du sikret holdbar kvalitet. Til indendørs brug er der færre krav til materialet end når affaldssorterings klistermærker skal sidde udenfor. Det indendørs print kan tåle normal rengøring med vand og sæbe. Affaldspiktogrammerne produceres digitalt og er nemt at sætte på beholderne. Indendørs klistermærker til affaldssortering er yderst holdbare og falmer ikke.

Er der ekstraordinære krav til, hvad indendørs klistermærkerne til affaldssortering skal kunne modstå, så anbefaler vi som regel en laminering. Lad os høre om dine krav, så vi bedre kan hjælpe dig med det rette produkt.

I udgangspunktet bruger vi Avery 3001 men det er igen afhængigt af det specifikke formål og behov.

Udendørs og krævende miljøer

Har du behov for klistermærker til udendørs affaldssortering eller hvor det skal sidde i krævende miljøer, så er det straks en anden sag. Når klistermærkerne skal sidde udenfor i al slags vind og vejr, så anbefaler vi oftest at man får en overlaminering på, da solens UV stråler hurtigt vil falme farverne. Uden laminat vil printet holde omkring 3 år, hvorimod en overlaminering giver 5-8 år uden væsentlig falmende farver.

Når klistermærkerne til affaldssortering skal sidde udenfor, så er det desto mere vigtigt, at klistermærkerne bliver produceret korrekt fra starten af, så man undgår at klistermærkerne falder af og skal produceres på ny. Som ISO 14001 certificeret opfordrer vi altid til at spare unødig produktion væk, hvilket gøres ved at producere korrekt til formålet første gang.

Affaldssorterings klistermærker, der holder

Hos Industriprint kan du købe de kendte affaldspiktogrammer som klistermærker. Affaldssorterings klistermærker kan hjælpe med at få styr på den interne skiltning, således at alle medarbejdere og private personer får de bedste betingelser for at sortere affaldet korrekt. Klistermærkerne og stickers bliver produceret i vores egen danske fabrik i Nørresundby, Nordjylland. Herfra servicerer vi alle virksomheder med holdbare klistermærker, både til indendørs skiltning såvel som udendørs skiltning.

Bestil affaldssorterings klistermærker
Klistermærker til affaldssortering

Hos Industriprint er der ingen standard produkter, vi producerer det som kunden har behov for. Er du i tvivl om dit behov eller det grafiske layout eller noget helt tredje så kontakt vores salgskonsulent Majbrit Kristiansen på 96 350 425. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

FAQ

Herunder finder du spørgsmål, som vi oftest får fra kunderne. Måske de kan hjælpe med at besvare dit spørgsmål? Ellers sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon

96 350 400

Kan I hjælpe med det grafiske udtryk?

Ja da, vi har grafikere i huset som kan hjælpe med hvordan klistermærkerne skal se ud. Vi følger Brancheforeningen Cirkulær som bruger de kendte affaldsklistermærker og affaldspiktogrammer.

Kan jeg få større rabat hvis jeg bestiller flere?

Ja, det kan du helt sikkert! Det er vores startomkostninger der koster, så ved større oplag har vi mulighed for at tilbyde en rigtig skarp pris

Er affaldsklistermærkerne svære at sætte på?

Godt spørgsmål! Nej, de er nemme at sætte på og kan produceres med en slids bagpå, så de er endnu nemmere at sætte på.

Hvis jeg har brug for ekstra god klæber, hvilken anbefaler I så?

Klæberen er så vigtig en del af klistermærket, så det vil vi gerne vejlede om, når du kontakter os. I nogle tilfælde bruger vi 3M klæber, som er en ufattelig god og stærk klæber. Vi vil gerne vejlede dig, når vi hører om dit behov. Hos Industriprint går vi op i at producere korrekt første gang- for miljøets skyld og din pengepung.

Er det kun B2B?

I udgangspunktet er vi en B2B virksomhed men netop klistermærker til affaldssortering angår alle. Derfor åbner vi op for, at private kan bestille klistermærker til affaldssortering hos os.

Ekspertise
– Tag os for vores viden

– Din tryghed
– Troværdig og
professionel sparring
– Konsulentbesøg ved behov
eller teams

Kvalitet er et
must for os

– Kvalificeret rådgivning
– Fil- og farvetjek
– Opdateret maskinpark
& teknologi

Personlig og
landsdækkende kontakt

– Kvalificeret ekspertise
– Vi er til at træffe alle hverdage
– Landsdækkende forankret
Kom forbi kontoret i Aalborg

Tilstræber bæredygtig
produktion

– ISO 9001 og ISO 14001
– ClimateCalc
– Solceller
– Co2 neutral energi

Vil du høre mere om dine muligheder med klistermærker til affaldssortering?

Udfyld formularen og Majbrit kontakter dig!
    Majbrit salgskonsulent