Skip to main content

Vi er rigtig stolte af vores håndværk og vi nyder at dele ud af vores erfaring. Vi har arbejdet med serigrafi gennem mere end 50 år, så vi mener bestemt også, at vi har noget at have det i!

I vores dagligdag taler vi ofte med kunder om, hvorfor vi synes, at deres produkter skal udarbejdes i serigrafi. Der er mange, som ikke ved, hvilke fordele serigrafi har kontra digital print. Det er selvfølgelig en vurdering, vi laver fra gang til gang i tæt dialog med kunderne. Selvom serigrafi er genial på mange områder, så er der også områder, hvor det digitale vælges til istedet for. Der er et hav af faktorer, der har indflydelse på, hvilke trykkemetode vi anbefaler. Eksempelvis har det stor betydning, hvor selve produktet skal bruges. Skal det sidde indenfor eller skal det bruges udenfor? Selvom det skal sidde indenfor, så er der væsentlig forskel på, om det skal sidde på et kontor eller i en maskinhal.

Vi har lavet en video sammen med vores produktionschef Henrik Bøgebjerg, hvor vi viser de trin, der er i en serigrafi-proces. Vi tager udgangspunkt i en konkret case, hvor kunden har store krav til farvegengivelse. Skarp farvegengivelse er endnu én af serigrafiens forcer.