Skip to main content

Som altid er december måned en hektisk én af slagsen med ordrer, der skal laves færdigt inden jul. Denne december måned har ikke været anderledes og der har været fart på. Og gudskelov for det! Det er dejligt, når produktionen er i gang. Samtidig med travlheden har der været en skøn julestemning i hele huset og det kan tydeligt mærkes, at året går på hæld.

Året 2019 har været fyldt med mange nye tiltag. Blandt andet var 2019 det år, hvor vi valgte at tage en temperatur på vores eksisterende kunder ved NPS-målinger. Sikke en positiv tilbagemelding, vi har fået! Tak for det! Vores kunder peger især på kvalitetsprodukter, professionalisme og højt serviceniveau- det er fantastisk at det netop er disse ord, de har valgt. Især fordi vi arbejder benhårdt på altid at levere et kvalitetsprodukt og vi står altid på spring for at hjælpe kunden med rådgivning og vejledning. Så det har været en glæde at vores kunder ser på os med de samme briller, som vi også helst vil ses på. Vores NPS-rejse er langtfra slut og vi vil fortsætte med denne rejse i 2020. For der er altid plads til forbedring.

”Hvis man ikke udvikler, så afvikler man” er et ordsprog, som vi holder meget af i huset. Derfor blev 2019 også året, hvor vi gik live på de digitale platforme såsom LinkedIn, Facebook og Youtube. Især valgte vi at bruge energi på LinkedIn, fordi vi ikke tror på, at det er nok med vores website. Vi skal være til stede, hvor vores kunder er. På LinkedIn vil vi informere om, hvad der sker i huset, så connect endelig og hold jer opdateret. På baggrund af ønsket om udvikling, købte vi vores nye robot, der skal tage nogle af de mere ensformige opgaver i produktionen. Foruden robotten købte vi også SignTronic, der belyser rammerne til serigrafi direkte og derefter bliver skyllet ud i et anlæg.

Her på falderebet vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2019 til vores kunder, leverandører, medarbejdere og samarbejdspartnere.

God jul og godt nytår. Vi ses i 2020

Christian Strøyberg